Szeretettel köszöntelek a Bátor Tábor klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bátor Tábor klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bátor Tábor klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bátor Tábor klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bátor Tábor klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bátor Tábor klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bátor Tábor klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bátor Tábor klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A Bátor Tábor Alapítvány keres élelmezésvezetői feladatkört is betöltő szakács vállalkozó munkatársat.
Munkavégzés helye: Hatvan, a Bátor Tábor Alapítvány állandó táborhelye
Munkakezdés ideje: 2010. március 1. (megegyezés szerint)
Munkakör
Az élelmezésvezető-szakács elsőrendű feladata a Bátor Tábor konyhájának működtetése a tábori rendezvények igényeinek megfelelően. Ehhez saját konyhai munkatársakat alkalmaz és irányít. Kiemelt feladata az alapítvány rehabilitációs programjaiban részt vevő krónikusan beteg gyermekek számára megfelelő teljes értékű táplálás biztosítása a tábor orvos igazgatója és dietetikusa szakmai támogatásával.
Feladatok
- A Bátor Tábor konyhájának
működtetése a tábori rendezvények igényeinek megfelelően (gyermekturnusok,
felnőttképzések, konferenciák). Ez jelenleg évi 110 -120 napon rendezvénytől
függően napi 100 - 800 adagot jelent (túlnyomóan tavasztól őszig,
elsősorban a nyári időszakban), az ellátás időszaka és az adagszám folyamatosan
bővülhet,
- Az alapítvány tábori
étkeztetésének magas szintű megvalósítása és folyamatos fejlesztése a
teljes értékű táplálkozás elvei szerint, tekintettel egyes táborozók
speciális diétás igényeire (pl.: cukorbeteg, laktóz érzékeny,
gluténmentes, vegetáriánus, stb.),
- A feladat
elvégzéséhez megfelelő számú és képzettségű saját konyhai munkatárs
alkalmazása és irányítása,
- Minőségi
alapanyagok beszerzése érdekében beszállítói kapcsolatok kiépítése és
működtetése az alapítvány segítségével,
- HACCP minőségbiztosítási rendszer kialakítása és működtetése,
- Szakmai együttműködés az alapítvány orvos igazgatójával és
dietetikusával,
- Átlátható ellenőrzési és gazdasági rendszer kialakítása és működtetése
a konyha üzemeltetésére.
Elvárások, feltétele:
- Szakács végzettség,
- Élelmezésvezetői és/vagy üzletvezetői tapasztalat,
- A teljes értékű táplálkozás iránti elkötelezettség,
- Számítógépes ismeretek,
- Önállóság, kreativitás, innovatív, kihívásokat kereső szemlélet,
- Jó együttműködő és kapcsolatteremtő képesség,
- Rugalmasság, pontosság, terhelhetőség.
A jelentkezés során előnyt jelent:
- Diétás szakács képzettség vagy tapasztalat,
- Gyermekélelmezési vagy közétkeztetési tapasztalat,
- Alternatív étrendek és ételkészítési technológiák ismerete,
- Nemzetközi tapasztalat,
- Angol nyelvtudás.
Amit kínálunk:
- Korszerűen megépített és felszerelt új konyha,
- Innovatív munkakör, szakmai kibontakozási lehetőség,
- Önálló munkavégzés, saját munkatársak kiválasztásának lehetősége,
- Támogatott továbbképzéseken, külföldi tanulmányutakon való részvétel,
- Elkötelezett, keratív, lendületes fiatal csapat.
Jelentkezés referenciákat tartalmazó önéletrajzzal, motivációs levéllel a webatortabor@gmail.com e-mail címen, „A mi szakácsunk” jeligére, 2010. január 31-ig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!